Tijdens het recente streaming event Business Insider Live: Crypto! werd door de tafelgasten gesproken over beginnen met cryptotraden.

Je kunt heel klein beginnen met het handelen in cryptomunten. Toch lijken nog veel mensen dat niet aan te durven. Is het omdat ze het niet vertrouwen? Michael van der Poppe, CEO van beleggingsadviesbureau Eight Global, legt uit dat dat lijkt te komen doordat crypto vrij vaak slecht in beeld komt.

Hoewel er mensen zijn die inderdaad misbruik maken van de toepassingen die crypto heeft, is de toekomst volgens Van der Poppe best mooi. Er zal nog genoeg technologische vooruitgang worden geboekt en er liggen dus nog talloze goede mogelijkheden open.

Bekijk hier het videofragment waarin onder meer het beginnen met het handelen in cryptomunten wordt besproken:

 

Bekijk hier het hele event!

Business Insider Live: Crypto kwam tot stand in samenwerking met LiteBit. Op het Nederlandse platform kun je op een veilige en gemakkelijke manier bitcoin en meer dan 60 andere cryptovaluta kopen en verkopen. LiteBit werkt met verschillende betaalmethoden, zoals iDeal en creditcard. Er is ook een app. Lees hier meer!

Business Insider Live: Crypto werd live uitgezonden vanuit de Amsterdamse studio van Steam My Event, een full-service technisch videoproductiebedrijf gericht op alle vormen van livestreaming. Lees meer.