- Wie een verse maaltijd wil, moet het nodige snijden en schillen.
- Dat is niet heel moeilijk, maar een bot mes of in de verkeerde richting snijden, kan wel effect hebben op het eindresultaat.
- Dit zijn de beste manieren waarop je 16 voedselproducten kan schillen of snijden, volgens chef-koks en andere experts.
- Lees ook: Domper voor pizza-puristen: op een fresco in Pompeï is te zien hoe de oude Romeinen een verre voorganger van de pizza aten met fruit dat aan ananas doet denken
Business Insider vroeg verschillende chef-koks, kaasmakers en andere voedselexperts om advies over hoe je groenten, fruit, kazen, vlees en brood op de juiste manier bereidt.
Het komt vooral aan op het snijden van de producten, want dat kan misschien beter dan dat je nu doet. Een bot mes, in de verkeerde richting snijden of bepaalde delen laten zitten, kan veel effect hebben op het eindresultaat. In het ergste geval smaakt het eten minder lekker.
Benieuwd hoe je alledaagse dingen het beste kan schillen of snijden? Bekijk dan de slideshow hieronder!